Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Májusi promó - Káosz Galaktika Kártyajáték 1. kiadás ultra ajándékba

Sziasztok!

Ahogy azt a pénteki élőben elmondtam, ebben a hónapban a Káosz Galaktika Kártyajátéké lesz a főszerep.

A KGK egy egyetlen kiadást megélt Beholderes gyűjtögetős játék, ami 1999-ben debütált: a HKK fantasy világa mellett a kiadó egy sci-fi tematikájú kártyajátékot készített, és annak ellenére, hogy maga a játék igencsak jó, a HKK árnyékaból sosem tudott kitörni. Bár a második kiadás grafikai anyaga elkészült (többek között Lipták László, Szatmári Zsolt vagy Szügyi Gábor neve lehet ismerős a HKK-s csapatnak) a kiadó végül úgy döntött, hogy nem nyomja ki a második kiadást, energiáit a HKK-ra fókuszálta.

Azonban a KGK-val még a mai napig sokan játszanak, engem is meglepett, hogy a csoportban kirakott displayek egytől egyig mind elfogytak, így úgy döntöttem, hogy a májusi reflektorfényben a KGK lesz, nézzük, hogy mire számíthattok!

Az első és legfontosabb, hogy a KGK három bontatlan formában elérhető a shopban: booster, display és case is, továbbá az első kiadásban megjelent 6 ultra ritka lap (amit pakliból nem lehet bontani) készletre került, itt tudjátok megnézni az újdonságokat:

https://www.alanor.hu/kaosz-galaktika-kartyajatek-310

A hónap állandó KGK-s promója: vásárolj legalább 5.000 forint értékben Káosz Galaktika Kártyajáték terméket, és ajándékba kapsz egy általad választott KGK ultrát - sztekkelhető, egy rendeléssel több ultra is váltható, kérlek, hogy a rendelésed megjegyzés rovatában jelezd melyiket szeretnéd! Ez majd a pénteki zsákbamacskára is működni fog természetesen, melynek főnyereménye nem más, mint egy eredeti KGK festmény Szügyi Gábortól! Lesz továbbá box break is, érdemes követni az Alanor VIP történéseit is az infókért.

Hamarosan a shopban új MTG (Secret Lair), YGO (Ancient Guardians) és Pokémon (Champions Path ETB, Collector Chest) újdonságokkal is találkozhattok majd.

Egyelőre ennyi, űrcápák előre!

Pacsi, Dév