Első rendelés előtt

Kell regisztrálnom az oldalra, hogy rendelést tudjak leadni?

Igen, csak regisztrációval lehet rendelést leadni, megijedni azonban nem kell, a regisztráció folyamata maximum 1 percet vesz igénybe. Amennyiben cégként szeretnél vásárolni, abban az esetben az adószám megadása kötelező!

Van a rendelésnek alsó határa?

Nincs kötelező vásárlási minimum, bármilyen összegben leadhatod a rendelésed.

Miért nem kaptam visszajelzést a rendelésemről?

Minden rendelést visszaigazolunk, melyről automatikus e-mailben tájékoztatunk titeket. Gyakran előfordul, hogy a promóciók mappában landolnak a levelek, így érdemes azt is figyelni!

Milyen gyorsan kapom meg a rendelésem?

Miután leadsz egy rendelést a shopban elkezdődik annak feldolgozása, azonban amennyiben banki átutalást választasz, a rendelésed "Átutalásra vár" státuszban marad addig, amíg a rendelésed összegét át nem utalod a számlánkra. Ezután "Átadás alatt" státuszba kerül, ekkor átadjuk a futárszolgálatnak. GLS házhozszállítás esetén a rendelés (amennyiben raktáron van a termék) általában 1 munkanap alatt, Foxpost csomagautomata esetén általában 2-3 munkanap alatt érkezik meg.

Banki átutalást választottam, de nem fér ki a Legendary Loot Entertaiment Kft., mit tegyek?

Nyugodtan rövidíthetsz bennünket Legendary Loot Ent. Kft-nek.

Hova fordulhatok, ha valamilyen problémám van a rendelésemmel?

Abban az esetben, ha valamilyen probléma merülne fel, keress minket bátran elérhetőségeink bármelyikén, igyekszünk minél gyorsabban minden kérdésre válaszolni és minden problémát megoldani.

Bízunk benne, hogy hamarosan téged is elégedett vásárlóink között köszönthetünk majd!