Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Előrendelhető a legújabb HKK kiegészítő, a Kristályláz!

Elérkezett a nap amire már nagyon sokan vártatok, megnyílik a lehetőség a legújabb HKK kiegészítő, a Kristályáz előrendelésére. Ahogy már megszokhattátok több lehetőségetek is lesz a szett előrendelésére, nézzük ezeket sorban, és hogy pontosan miket is tartalmaznak:

Super Early Bird display - a legjobb árban rendelhető kristályláz display, mely a tavalyihoz hasonlóan módon 22 csomag kártyát tartalmaz majd. Minden displayhez ajándékba választható 1 Kristálylázas isteni lap a szettből (a megjelenést követő héten lehet ezeket kiválasztani, július 19-től átvehető).

Super Early Bid case - a case 4 display Kristálylázat tartalmaz (ez összesen 88 pakli kártya). Minden displayhez ajándékba választható 1,5 Kristálylázas isteni lap a szettből, vagyis összesen 6 Kristálylázas isteni lap választható ajándékba (a megjelenést követő héten lehet ezeket kiválasztani, július 19-től átvehető).

Teljes szett - minden, a kiegészítőben megjelent (nem foil) ritka, nem gyakori és gyakori lapból 3-3 darab. Minden szetthez ajándékba jár egy egyedi, névre szóló, sorszámozott Kristálylázas playmat a Playmatlab jóvoltából.

Foil szett - minden, a kiegészítőben megjelent foil ritka lapból 3-3 darab. Minden foil szetthez ajándékba jár egy egyedi, névre szóló, sorszámozott Kristálylázas playmat a Playmatlab jóvoltából.

All in - Teljes szett + Foil szett, vagyis minden gyakori, nem gyakori és ritka lap, ami most fog megjelenni  a kiegészítőben.

Az Alanori nyár 0. napja keretében a mai napon leadott Kristályláz előrendelésekre kizárólag Alanor VIP tagoknak 5% vásárlási utalvány formájában visszajár, ami bármilyen termékre felhasználható a shopban. Ha nem vagy tag itt tudsz csatlakozni.