Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Alanori Karnevál

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel elhoztuk nektek a második Alanori Karnevált,hatalmas lakomák és végtelen mulatozás zajlik hát Alanorban egész februárban. A Homokdűnék kiegészítő minden ritka lapját - beleértve a kódos és BDV lapokat is - február 28-ig most 25% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg! Minden ritka lap készleten, és ez bizonynem fogy el! A készletet itt találod:

https://www.alanor.hu/hatalom-kartyai-kartyajatek-136/hkk-laponkent-147/homokdunek-295/ritka-lapok-296

Ezen kívül szeretnénk a vásárlásotokat további ajándékokkal jutalmazni

- 8.000 forintos laponkénti vásárlás esetén ajándékba jár egy Alappakli 11. kiadás

- 15.000 forintos laponkénti vásárlás esetén a már jól megszokott Alanori lápvidék helyett választható a lap Bodnár Balázs által dedikált változata.

- 20.000 forintos laponkénti vásárlás esetén ajándékba választható 3 db Alappakli 11. kiadás, vagy 4 db Homokdűnék booster

Egy 20.000 forintos vásárlásnál természetesen mindhárom ajándékszint jutalmait megkapjátok Kérjük, hogy a rendelés megjegyzés részébe mindenképp írd bele, hogy melyik ajándékot választod az adott szinteken!

Ne maradj le róla, élvezd te is az Alanori Karnevált!