Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Májusi Pokémon TCG promó

Sziasztok!

Ahogy azt ti is tudjátok hamarosan megjelenik a Pokémon TCG legújabb kiegészítője, az Astral Radiance. Hogy a várakozást megkönnyítsük készültünk nektek egy Pokémon promóval, ami az új kiegészítő megjelenéséig tart majd. A mostani akciónkban vásárlásotokkal ajándékokat tudtok megszerezni, nézzük, hogy pontosan miről is van szó!

A megszerezhető ajándékok listája:

- Bronz fokozat: egy legalább 10.000 forintos vásárlás esetén egy 3 rare lapból álló zsákbamacska jár ajándékba, rengeteg V, VMAX, trainer lappal készültünk nektek!

- Ezüst fokozat: ha a vásárlásod végösszege eléri a 20.000 forintot, vásárlásod mellé ajándékba kapsz 2 csomag Brilliant Stars boostert!

- Arany fokozatú ajándék: ez a legmagasabb megszerezhető ajándék szint, amennyiben a vásálásod eléri a 30.000 forintot, úgy ajándékba adunk egyet a legfrissebb, Sinnoh Stars Mini Tinből!

Az aktuális kínálatunkat itt találjátok:

https://www.alanor.hu/kartyajatekok/pokemon-tcg

Az ajándékszintek összeadódnak, tehát a legmagasabb szintért megkapod mind a három jutalmat! Minden raktáron, akár egy napos házhozszállítással, vagy rendeld meg délelőtt, vedd át délután Budapesten! Ne felejtsétek el, hogy promóció május 31. éjfélig tart, ha bármilyen kérdésetek van, keressetek bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

Pacsi,
Zsolti & Dév