Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

VIP box újratöltve, és változás a szállítási módokban

Ahogy azt a múlt héten már olvashattátok jelenleg a személyes átvétel szünetel, Fox és MPL között tudtok jelenleg választani a shopban. Azonban többen kérdeztétek a hét folyamán, hogy lenne-e lehetőség úgy rendelni, hogy nem házhoz kéritek a csomagot, hanem majd egy későbbi időpontban vennétek át, ha minden visszatért majd a normális kerékvágásba. Természetesen minden megoldható, így ma visszakerült az oldalra egy “később átveszem” lehetőség, hogy bátran tudjon az is válogatni, aki nem szeretne házhozszállítást vagy csomagautomatát kérni.

Itt szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatásotokat, továbbra is nagyon sok rendelést adtok le a shopban (a héten új készlet is kerül fel, ez-az kifogyogatott az elmúlt hetekben), igyekszünk mindent maximum 1-2 munkanap átfutási idővel feldolgozni és postára adni.

Továbbra is pörög a macska hónapja, ma újabb adag került fel az oldalra! Igazi csemege ultrákat is bonthattok, klikk, amíg még van.

A VIP boxokat a nagy sikerre való tekintettel újratöltöttük, ismét rendelhetőek! Klikk, hogy megnézd miről is van szó!