Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Tükördimenzió előrendelés infók

Ahogy azt korábban már olvashattátok, november 23-án jelenik meg a legújabb HKK kiegészítő, a Tükördimenzió‍. Először új lapokkal a kiadó által szervezett megjelenés elotti frissen bontott versenyen találkozhattok majd, a pre-release kiírását itt nézhetitek meg:

http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=27256

Jövő hét péntektől tudjátok majd előrendelni az új kiegészítőt Alanoron keresztül, ahogy azt már megszokhattátok több opcióval készülök nektek - Super Early Bird, Early Bird displayakció, playset, sor, foil playset és foil sor is rendelhető lesz, limitált darabszámban.

A displayeket a november 23-i Beholder Találkozón vehetitek át legkorábban, a sorok pedig az azt követő héten kerülnek kiszállításra.

A Mindent a hatalomért promólap az előrendelés kezdetétől leadott vásárlások mellé már megszerezhető lesz, egy promólap 15.000 forintos vásárlás mellé jár majd ajándékba. A kártya foil változata 2020 nyarán lesz elérhető.

Előrendelés start: november 8. 14:00!