Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Szállítási információk

A webáruházban jelenleg a következő szállítási módok vehetők igénybe:

1, Versenyen átveszem (Budapest) - bizonytalan ideig felfüggesztve!

A rendelés átvételére lehetőség van szinte az összes budapesti versenyen, a rendelésed megjegyzésébe mindenképp írd bele, hogy melyik budapesti versenyen szeretnéd a csomagot megkapni. FIGYELEM! Ha ezt az átvételi módot választod, a csomagot csak akkor tudom garantáltan a versenyre eljuttatni, ha a rendelést legkésőbb a verseny előtt 2 munkanappal adod le. Amennyiben ezt a lehetőséget választod, és a vásárlásod összértéke nem haladja meg az 1.000 forintot, úgy átvételre csak a 1164. Budapest Szántó utca 8. címen, személyes egyeztetés után van lehetőség!

2, Személyes átvétel (Budapest) - bizonytalan ideig felfüggesztve!

Budapest számos pontján személyes átvételi lehetőség, előzetes egyeztetés alapján. A megrendelés feldolgozását követően felvesszük a kapcsolatot, majd a megbeszélt helyen és időpontban kerül kézbesítésre a csomag. Amennyiben ezt a lehetőséget választod, és a vásárlásod összértéke nem haladja meg az 1.000 forintot, úgy átvételre csak a 1164. Budapest Szántó utca 8. címen, személyes egyeztetés után van lehetőség!

3, Házhozszállítás

Amennyiben nem megfelelő a budapesti személyes átvétel jelenleg a csomag súlyától és méretétől függően postai csomagként illetve ajánlott levélként kerül feladásra a megrendelés, a vételár előre utalása után. 10.000 forint felett a házhozszállítás ingyenes.

 

4, Foxpost csomagautomata

Mostantól csomagod az ország bármelyik Foxpost csomagautomatájába is kérheted! A csomagautomatába küldés díja 990 forint, de 10.000 forint feletti vásárlás esetén továbbra is ingyenes!