Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Szálítási módok ideiglenes változása

Kedves Mágusok,

többen kérdeztétek, hogy az elkövetkező időszak hogy fog kinézni Alanor életében, következzen most néhány információ a közeljövőről.

Ahogy azt ti is tudjátok, a shopban működő szállítási lehetőségek a következők: Foxpost csomagautomata, MPL házhozszállítás, személyes átvétel, illetve személyes átvétel különböző versenyeken. Bizonyára hallottátok, hogy egy darabig sajnos nem valószínű, hogy tudunk versenyezni, így ez a szállítási mód, illetve - mivel arra biztatlak titeket, hogy aki tud az maradjon otthon a saját és mások biztonsága érdekében - a személyes átvétel szünetel. Akik ezek közül a szállítási módok közül választottak azokkal felveszem a kapcsolatot még a mai nap folyamán.

Amíg a futárszolgálatok mennek, addig folyamatosan tudtok rendelni az oldalról. Mivel a budapesti személyes átvétel jelenleg nem elérhető, az ingyenes házhozszállítás értékhatárát a felére csökkentettük, így a 10.000 forintot elérő csomagokat ingyen házhoz küldjük.

Mindenkinek a legjobbakat kívánjuk!

Luca & Dév