[MTG] Megjelent a The Brothers' War

Alanor Webshop - 2022. 11. 22. 14:00:00

A The Brothers' War a Magic 94. kiegészítője, amely összesen 287 kártyát tartalmaz, melyből 101 gyakori, 80 nem gyakori, 63 ritka, 23 mythic, illetve a szett tartalmaz 20 féle basic földet is.

A Collector kiadás (ami talán jogosan nevezhető a Magic termékek csúcsának) mint mindig, úgy most is számtalan különlegességgel csábítja a játékosokat. Az elmúlt időszakban több collector displayt is breakeltünk, azonban azt kell mondanom, hogy egyiknél sem szórakoztam annyira jól, mint a The Borthers' Warnál, és meg is mondom, miért. Általában a collector displayek olyan gigantikus izgalmat nem adnak - persze nagyon szépek a grafikák, és vannak csak itt megszerezhető lapok, de itt most egy extra fűszerként két igencsak csábító dolgot is tudunk bontani. Az egyik a minden Collector boosterben helyet kapó Transformers lapok Shattered Glass foil változatai, amit a piac igencsak magasan áraz jelenleg, a másik pedig a most először kiadott double-rainbox foil sorszámozott artifactok, melyek 1-500 közötti sorszámot kaptak, tehát minden ilyen lapból csupán egyetlen darab létezik.

Az új kiadású lapok erősen megosztották a közösséget, de az biztos, hogy sokan igencsak nagy lehetőséget látnak benne, erről tanúskodik a Cardmarketen fent lévő, (egyelőre) igencsak kevés darab nagyon magas nyitóáron. Én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen sorsa lesz ezeknek a lapoknak hosszú távon!