Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Vásárolj 15.000 forintért és zsebeld be az exkluzív promólapot! Vásárolj 15.000 forintért és zsebeld be az exkluzív promólapot!
1.500 Ft (1.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Lohd Haven

1.500 Ft (1.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2021. január 28.
Elérhetőség: 3 db raktáron

Leírás és Paraméterek

A 2017-es év BDV lapja.

Alapvetően nagyon szimpatikus a Sheran új kántere. A védekezéses lapok virágkorukat élik, külön öröm, hogy a Manifez, a negyedikkel elkövetett hibának (ami igazából nem is hiba, csak gyengítés a lapon, hogy üresben nem, csak reakcióként rakható ki védekezésként) nyoma sincs, bátran kivédekezhetjük anélkül, hogy kánterelnénk. Annak ellenére, hogy nem tudunk vele mindent megakadályozni, a versenylapok közül bőven találunk olyat, amit majd jó szájízzel kapunk el vele, a beépített erőforrás funkció pedig külön öröm. Sajnos (vagy inkább nem sajnos) figyeltek rá a készítők, hogy a legnépszerűbb kereshető lapok közül egyikkel sem tudunk 1 vp-ért 2 lapot húzni (Sivara, Kurtz, Vlagyimir szekercéje), de úgy gondolom, hogy ezek nélkül is megállja majd a helyét bőven a kártya. Jó kérdés, hogy hol fog igazán jól működni (egy Életenergiás kontrollba azért ne féljünk berakni), bízom benne, hogy a zöld szín megerősödésével gyakran látjuk majd viszont a versenyasztalokon.

hkkblog.hu, 2017. január 4.