Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Café Postnuclear 1. (dedikált)

5.500 Ft (5.238 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2023. június 05.
Elérhetőség: Raktáron
  • Budai Dénes dedikálásával

Leírás és Paraméterek

 harmadik világháború lángförgetege évtizedekkel korábban kipusztította az emberiség háromnegyedét. Az atomhatalmak civilizációja egy barbár korszakba süllyedt vissza, ahol ma már csak az erődítményként újraépített városok jelentenek biztonságot a radioaktív sivatagokban kóborló mutánsoktól, motoros fosztogatóktól és delejes hatalmú szektavezérektől.

Az országút harcosainak kőkemény világában sokszor egy babkonzerv, egy kanna benzin és egy pohár víz is többet ér, mint az emberi élet.

Itt csak kétféle ember létezik: a vesztes, aki elpusztul, és keresztként végzi egy kocsi oldalán, és a győztes, aki a harc végén bevési az újabb győzelem jelét a rozsdás kasztniba.

De vajon egy marcona zsoldos, egy húszéves sztriptíztáncosnő, két Commodore 64-rajongó testépítő és az egykori béketábor álomautója, egy feltuningolt Škoda Felicia kabrió elég lesz-e, hogy megállítsa a gonosz erőit és az alattomosan mindenhová bekúszó káoszt?

A NAGY SIKERŰ CAFÉ POSTNUCLEAR MÁSODIK KIADÁSA – AZ AUTÓK, A MOTOROK ÉS A POSZTAPOKALIPTIKUS SCI-FIK SZERELMESEINEK.

  • Kiadó: Chameleon Comix
  • Írta: Szűcs Gyula és Budai Dénes
  • Rajzolta és színezte: Budai Dénes
  • Megjelenés: 2022. december 10.

Kiadó Chameleon Comix
Megjelenés 2022. december 10.
Elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára 5.500 Ft