Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Jön a Legendary Loot Zsákbamacska

Alanor Webshop - 2022. 11. 21. 08:00:00

A különféle HKK-s zsákbamacskák a kezdetek óta töretlen népszerűségnek örvendenek itt a webshopban, így egy ideje elkezdtük azon törni a fejünket, hogy miként tudnánk "szintet lépni" ilyen téren, valami olyasmivel előrukkolva, ami eddig még nem volt. Nos, eljött az idő, hogy leleplezzük legújabb saját termékünket, ami nem más, mint a Legendary Loot Zsákbamacska.

Az egyedi csomagolású (melyet Bodnár Balázs készített, és jövő évi promó lapunk, a Túl mélyre ástak full art verziója szerepel a borítóján) macska az előzőekkel ellentétben állandó termék lesz, folyamatosan újratöltött készlettel. Magáról a tartalomról egyelőre nem szeretnénk sokat elárulni: elég annyit tudnotok, hogy igazi value packre számíthattok ezúttal is (legalább a csomag árának megfelelő, de inkább afölötti bontható értékkel), amiből szó szerint bármilyen HKK-s finomság kiugorhat. Kizárólag jó minőségű (M/NM) lapokat fogunk ezekbe a zsákbamacskákba csomagolni, és lesz egy teljesen újfajta kártyatípus is, amiről túlzás nélkül mondhatjuk, hogy hasonlóval ezidáig még nem találkozhattatok a HKK történetében.

Egyelőre be kell érnetek ennyivel, nem kell sokat várnotok azonban a további konkrétumokra, a Legendary Loot Zsákbamacska ugyanis még idén megjelenik!

(Nem hivatalos HKK termék!)