Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Hódítások display + élő bontás

34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2023. június 05.
Elérhetőség: Raktáron
  • A display tartalma: 22 booster
  • Ajándék Túl mélyre ástak promóciós lappal!

Leírás és Paraméterek

A displayt élő streamben bontjuk ki neked, a részletekkel kapcsolatban a rendelést követően egyeztetünk veled!

A display tartalma: 22 booster (1.590 Ft/booster)

Samael, a Nyugat újdonsült uralkodója, a fellendülést a Déltengerek felfedezésében, új gyarmatok szerzésében látja. Mindezért hajóhadat épít, és kezdetét veszi a Hódítások kora. A gazdag provinciákhoz vezetô útját azonban ádáz kalózok, tengerre szállt varkaudarok és a ryuku armada keresztezi. Vajon hogy végzôdik Ghalla történelmének legnagyobb tengeri kalandja? A kiegészítô lapjai elárulják.

A Hatalom Kártyái Kártyajáték (HKK) legújabb kiegészítője, a Hódítások tengeri világa 170 féle lapon (70 ritka, 60 nem gyakori, 40 gyakori) keresztül elevenedik meg, köztük egy vadonatúj altípussal, a hajókkal. Most először teljesalakos grafikával ellátott, úgynevezett full-art kártyák is bonthatóak a csomagokból.

Egy csomag 18 kártyát tartalmaz (ebből 2 ritka, amiből az egyik akár foil verzió is lehet).

Minden HKK display mellé ajándékba jár 1 db a 2023-as promóciós lapunkból, a Túl mélyre ástakból (2 display vásárlása esetén 3 db)!

Kiadó Beholder
Megjelenés 2022. december 10.
Elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára 34.990 Ft