Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Márciusi infók, új érkezések

Márciusi infók, új érkezések

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni, hogy ennyien részt vettetek a februári promócióban, kicsit több, mint 9 displaynyi ajándékot osztottunk szét ez alatt a 4 hét alatt, illetve rengetegen bezsákoltátok a Bodnár Balázs által dedikált Alanori lápvidékeket. 

A lápvidék promó természetesen továbbra is tart: vásárolj legalább 15.000 forint értékben Hatalom Kártyái Kártyajáték terméket, és ajándékba kapsz belőle egy darabot. Az akció természetesen összeadódik, azaz 30.000 forintos vásárlás esetén 2 db jár, és így tovább. Fontos infó, hogy a készlet az utolsó 25%-nál tart, április végére nagyon könnyen lehet, hogy el fog fogyni, reprint - ahogy az eddigi lapokból sem volt - nem várható.

Laponként haladunk visszafele az időben, februárban három régebbi kiegészítő - Mágusok Alkonya, Világégés, Istenek Viadala - lapjai is felkerültek a shopba, ez márciusban a Zanszilánkokkal és az Örökkévalósággal folytatódik majd.

Március egy igazán izgalmas hónap lesz Alanor életében. Akik követik a VIP csoportot, vagy megnézték a legutolsó videómat azok láthatták, hogy elég sok új termék fog felkerülni a shopba, néhány napon belül már találkozhattok az első Pokémon, Magic,the Gathering és Yu-Gi-Oh termékekkel is, de igazi oldschool szerepjátékok rajongóinak sem kell majd aggódnia, illetve a régi nagy kedvenc Kaland Játék Kockázat sorozat darabjait is megtaláljátok majd a Alanor polcain.