Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Homokdűnék előrendelés - 11.13. péntek 14:00-tól

Ahogy azt az Alanor VIP-ben már olvashattátok, pénteken 14:00-tól előrendelhető a legújabb HKK kiegészítő, a Homokdűnék. Természetesen - ahogy minden megjelenésnél - több előrendelési lehetőséget kínálunk majd nektek:

Super Early Bird display - a legjobb árban rendelhető Homokdűnék display, mely idén először rendhagyó módon 22 csomag kártyát tartalmaz majd. Minden displayhez ajándékba jár 1 db Alanori lápvidék promóciós lap.

Early Bird display - ha lemaradtál az első előrendelési módról Early Bird előrendelésre még van lehetőséged. Minden displayhez ajándékba jár 1 db Alanori lápvidék promóciós lap.

teljes sor - minden, a kiegészítőben megjelent nem foil ritka, nem gyakori és gyakori lapból 1-1 darab. Minden sorhoz ajándékba jár 1 db Alanori lápvidék promóciós lap.

teljes szett - minden, a kiegészítőben megjelent nem foil ritka, nem gyakori és gyakori lapból 3-3 darab. Minden szetthez ajándékba jár 4 db Alanori lápvidék promóciós lap.

foil sor - minden, a kiegészítőben megjelent foil ritka lapból 1-1 darab. Minden foil sorhoz ajándékba jár 1 db Alanori lápvidék (foil) promóciós lap. 

foil szett - minden, a kiegészítőben megjelent foil ritka lapból 3-3 darab. Minden foil szetthez ajándékba jár 4 db Alanori lápvidék (foil) promóciós lap.

all in - teljes szett + foil szett, vagyis minden, ami most fog megjelenni, az összes megszerezhető ajándékkal együtt.

Az Alanori lápvidéket és a foil változatát is meg lehet szerezni majd az előrendelést követő időszakban is természetesen, ennek részleteit hamarosan itt az oldalon is olvashatjátok majd. 

Save the date: 11.13. péntek, 14:00! Találkozunk holnap!