Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Fontos információk az újraindulásról

Hello world!

Ahogy azt az Alanor Webshop facebook oldalán korábban olvashattátok kénytelenek voltunk egy - sajnos inkább hosszabb, mint rövidebb - technikai szünetet tartani amiatt, hogy az év hátralevő részében már ne legyen semmilyen fennakadás a vállalkozás életében. Kérlek benneteket, hogy mindenképpen olvassátok el ezt a pár sort annak érdekében, hogy az átállás utáni első rendelések fennakadás nélkül történhessenek.

A budapesti személyes átadások zökkenőmentesen zajlanak már a mai naptól kezdve, a versenyen átveszem opció szintén működik ismét, felhívjuk azonban a figyelmetek, hogy jelenleg technikai számlaszámunk ügyintézése zajlik, éppen ezért az átutalásos fizetési lehetőség szünetel. Amennyiben Foxpost csomagautomatába vagy házhozszállítással szeretnéd kérni a csomagod vagy csak a technikai számlaszám létrejötte után tudjuk elküldeni, várható átfutási idő így kb. egy hét. A kellemetlenségért szíves elnézésed kérjük! Természetesen rendelésre addig is van lehetőséged (személyes átvételt jelölj meg átvételként, és megjegyzésbe írd, hogy házhozszállítással kéred a rendelésed), ahogy készen vagyunk felvesszük a kapcsolatot veletek és küldjük is utalás után a csomagot. Az ez idő alatt leadott rendelések házhozszállításának költsége 0 ft, azaz ezt a kört mi álljuk helyettetek.

Folytatódik az Alanori nyár...

Mivel az Alanori nyár 4. hete a fentiek miatt megszakadt, most újraindítjuk. Hogy miről is van szó? Az Alanori nyár fődíja idén nem más, mint egy 50.000 forint értékű vásárlási utalvány, amit az év végéig lehet majd felhasználni. Az Alanori nyár negyedik hetében egy King of the hill eventet hirdetünk, amivel szeretnénk azokat a vásárlókat jutalmazni, akik a legaktívabbak ebben az időszakban. Vasárnap este 20:00-ig a három legmagasabb összértékben vásárló jutalma a következő:

1. helyezett - egy egyedülálló lehetőség Bodnár Balázstól: bármelyik általa készített grafikának elkészíti a fekete-fehér változatát grafittal. Balázs digitálisan fest már egy jó ideje, így aki egy darabka HKK történelmet szeretne hazavinni, annak ez egy egyedülálló alkalom.

2. helyezett - egy a privát gyűjteményemből felajánlott, a művész által aláírt bármilyen lap (ultra, promó, régi, új, sima, foil, Nagy Gergely, Szügyi Gábor, Gőgös Károly, Gősi Adrienn, Bodnár Balázs, Németh Balázs, Ashantye, Váradi János, Károlyi József és még sokan mások...)

3. helyezett - egy display Alappakli (11. kiadás)

Lesz egy joker, ami azok között lesz kisorsolva, akik legalább 10.000 forint értékben vásároltak hétfőtől vasárnapig, ez nem más, mint egy 10.000 forint értékű Alanor vásárlási utalvány.

A macska promó is ott folytatódik, ahol abbamaradt: készítettünk nektek 100 darabot az induláshoz (ultrák, promó lapok, foilok és még sok minden más), ide kattintva találjátok őket.

Egyelőre ennyit, ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed van dobj egy mailt az alanorwebshop@gmail.com címre! Örülünk, hogy újra itt lehetünk.

Luca & Dév