Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Alanori nyár 2020 - 4. hét

Lassan vége az Alanori nyárnak, de bánkódni nem kell! Mielőtt repülőrajttal elindulna az utolsó hét szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki idén is részt vett a promóban, a legnagyobbak vagytok! Az Alanori nyár fődíja idén nem más, mint egy 50.000 forint értékű vásárlási utalvány, amit az év végéig lehet majd felhasználni. Az Alanori nyár negyedik hetében egy King of the hill eventet hirdetünk, amivel szeretnénk azokat a vásárlókat jutalmazni, akik a legaktívabbak ebben az időszakban. Vasárnap este 20:00-ig a három legmagasabb összértékben vásárló jutalma a következő:

1. helyezett - egy egyedülálló lehetőség Bodnár Balázstól: bármelyik általa készített grafikának elkészíti a fekete-fehér változatát grafittal. Balázs digitálisan fest már egy jó ideje, így aki egy darabka HKK történelmet szeretne hazavinni, annak ez egy egyedülálló alkalom.

2. helyezett - egy a privát gyűjteményemből felajánlott, a művész által aláírt bármilyen lap (ultra, promó, régi, új, sima, foil, Nagy Gergely, Szügyi Gábor, Gőgös Károly, Gősi Adrienn, Bodnár Balázs, Németh Balázs, Ashantye, Váradi János, Károlyi József és még sokan mások...)

3. helyezett - egy display Alappakli (11. kiadás)

Lesz egy joker, ami azok között lesz kisorsolva, akik legalább 10.000 forin értékben vásároltak hétfőtől vasárnapig, ez nem más, mint egy 10.000 forint értékű Alanor vásárlási utalvány.

Jó böngészést mindenkinek, és élvezzétek az Alanori nyarat!