Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Hamarosan előrendelhető a Kristályláz!

Jövő héten startol az előrendelés a legújabb HKK kiegészítőre, a Kristálylázra. A borítót - ahogy az elmúlt években már megszokhattuk - ezúttal is Lipták László készítette, most két ifjú titánnal, Nagy Gergellyel és Szász Gáborral, panaszra nem lehet okunk, az elmúlt évek egyik legszebb munkája lett.

A szett igazán érdekes dolgokat tartogat számunkra, a legfontosabb talán egy régi-új motívum: visszatérnek a kétszínű lapok. Fontos továbbá, hogy az utolsó szett isteni lapokkal is most találkozhatunk majd, hiszen a további HKK kiegészítők már nem a power creep jegyében készülnek majd.

A teljes laplista július 15-től elérhető a kiadó honlapján, így lehetőség lesz a megjelenés előtti frissen bontott versenyre egy kicsit készülni.

Az előrendelt termékeket július 17-én 14:00-tól lehet majd átvenni a fent említett kiadói prerelease versenyen, a linket itt találjátok hozzá:

http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=30010

Ne felejtsétek el, hogy hamarosan startol az Alanoir nyár 2021, infók a jövő héten a VIP-ben!