Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Fontos infók az évkezdéssel kapcsolatban

Mielőtt belevágnék, szeretnék mindenkinek Boldog Új Évet Kívánni! Következzen most néhány infó a 2020-as évkezdéssel kapcsolatban.

Az első, és legfontosabb infó talán az, hogy az év eleji rendelések kiszállítása január 7-től folyamatosan zajlanak (ez az első postázási nap). A rendelések feldolgozása természetesen a mai naptól folyamatos, így az első csomagok már január 8-án megérkezhetnek. A házhozszállítás díja nem változott, a tavalyi évhez hasonlóan a csomagolási és postaköltség 990 forint egységesen, az ingyenes házhozszállítás értékhatára azonban 15.000 forintról 20.000 forintra nőtt.

Ahogy azt majd láthatjátok, szinte minden lap készleten van, több hiánycikk is érkezett az elmúlt időszakban, érdemes átnézni a teljes kínálatot!

Készletre került és rendelhető a két új BDV lap is, ne felejtsétek el, hogy ezek csak február 1-től használhatóak! Valószínű, hogy mindkét lappal találkozunk majd elég gyakran a versenyasztalokon.

A Mindent a hatalomért promó továbbra is elérhető a készlet erejéig, a lapok 60%-a azonban már elfogyott! Ne felejtsd el, hogy minden elköltött 15.000 forint után egy ajándékba jár (természetesen ez összeadódik, így egy vásárlással több Mindent a hatalomért is kiüthető). A lap foil változata nyáron érkezik majd.