Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Előrendelhető a Tükördimenzió!

A legutóbbi kiegészítő az élőholtak invázióját mutatta be, melyet ugyan sikerült visszaverni, de Ghalla még nem heverte ki teljesen ezt a csapást, arról nem is beszélve, hogy a tér-idő szövete sem maradt sértetlen. A szakadásokon keresztül megnyíltak a kapuk más síkokra, a múlt pedig megismételni látszik önmagát – a Túlélők Földjén legalábbis újból felbukkantak rég elfeledettnek hitt varázslatok, lények és épületek, minden eddiginél veszélyesebb formában. Nem is beszélve a nagyhatalmú dzsinnekről, melyek ugyan mindenkit kívánsággal kecsegtetnek, egyáltalán nem biztos azonban, hogy jó szándékkal érkeztek...

A mai naptól előrendelhető a legújabb HKK kiegészítő, a Tükördimenzió! Ahogy azt megszokhattátok, több előrendelési lehetőséggel készülök nektek most is. A legjobb ár/érték arányú előrendelési lehetőség az most is a Beholder Találkozós Super Early Bird, ami csak és kizárólag a november 23-án megrendezésre kerülő Beholder Találkozón vehető át.

Természetesen ha nem tudsz részt venni a találkozón, vagy lemaradsz az első adagról akkor sem kell elkeseredni, hiszen Super Early Bird és Early Bird előrendelésekre is lehetőségetek van.

Az Élőholt Inváziónál lehetőségetek volt már arra, hogy a teljes szettet egyszerre vásároljátok meg, és ez nincs most másképp sem, viszont a kínálat bővült teljes foil szettel is a legnagyobb gyűjtők kedvéért, nagyon limitált mennyiségbe. 

Az előrendelt termékek november 25-től kerülnek kiszállításra!

Ne felejtsétek el, hogy a mai naptól minden egy összegben elköltött 15.000 forint után ajándékba jár a vásárlásotok mellé a Mindent a hatalomért promólap, ez már természetesen az előrendelt termékekre is vonatkozik.