Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Clerebald gyűjteménye

Ár:
400 Ft
300 Ft
Kedvezmény: 100 Ft
Várható szállítás: 2020. június 03.
Elérhetőség: Elfogyott!
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Beharangozó Csető Zsolt tollából:

Ahogyan azt a Zén neve is sugallja a Kreátor műhelyében megismert bogaras cimboránkkal, az új csomag tele lesz mindenféle csúszómászóval. Az átfogó témának köszönhetően egy egészen hangulatos kis minikiegre számíthattok.

P.O.L.O.S.K.A

Ha eddig nem tudtátok, hogy minek a rövidítése a poloska, akkor most végre kideríthetitek! Már csak azért is, mert ezt a lapot egészen biztosan sokat fogjátok látni az asztalokon, hiszen szinte ingyen jön, de két igen jó kis képessége is van. Az infót kontroll és tempó deckek egyaránt jól tudják hasznosítani, a körönkénti dobatás pedig elég gyakran általunk választott lesz. Ha rezisztenciát is tudunk rá varázsolni, akkor igazán nagy bajban van az ellenfél.
 
 
1-ért varázslatot semlegesíteni már a képesség bejövetelekor sem számított igazán nagy számnak, ám az, hogy akár minden körünk elején leszedhetünk valamit, elég zavaró tud lenni, hiszen ez azt jelenti, hogy az ellenfélnek még foglalkoznia kell vele később is. Olcsón megcounterelni a költsége miatt nem túl könnyű, ráadásul Lassan járj!-ba is befér így, de A Semmi mestere mellé is jól illeszkedik, ahova amúgy is elég jó a Rhatt.
 
Első pillantásra csak egy újabb „képességválasztós” lapnak tűnik, de valójában jóval trükkösebb annál, hiszen könyvmolyhoz méltóan csak szépen, sorjában tanulja meg az újabb képességeket az idő előrehaladtával. A költsége ezzel szemben nem változik, így ár-érték arányban a harmadik körtől kezdve már kifejezetten kemény dolgokat művelhetünk vele, de szerencsére az alapfunkciója is kellően univerzális.
Ennyit tehát kóstoló gyanánt. (Reméljük, szeretitek a rovar csemegéket). A használhatóságra talán már a fentiek alapján sem lehet panasz, de jönnek még további fincsi lapok. A változatosságot pedig a sokféle funkció mellett a 10 különböző szín biztosítja majd. Jó bontogatást előre is!

A pakli 10 kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.

A kiegészítőben megjelent lapok listája.

Kiadó Beholder
Megjelenés dátuma 2019. szeptember 21.