Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Break hét élménybeszámoló

Sziasztok!

Lezajlott az első hivatalos break hét az Alanor VIP-ben, most egy élménybeszámolót olvashattok a héten történt eseményekről. Maga az egész unboxing/box break ötlet valamikor a februári időszakban merült fel bennem először, próba cseresznye jelleggel csináltam egy youtube videót, ahol egy display Homokdűnéket bontottunk fel. Úgy gondolom, hogy az éppen ingerszegény HKK-s környezetet talán kicsit feldobta (ugye se verseny, se friss megjelenés), és ezek után érkeztünk meg az élő adásokhoz. Jó hangulatú esték voltak ezek, elég sok érdekességet is bontottunk, a Time Spiral Remastered volt talán a legnépszerűbb mind közül. 

A break héten hivatalosan négy (végül +1) breakre lehetett jelentkezni. Hétfőn a Dragon Ball Super TCG-ből bontottunk ki egy Supreme Rivalry displayt, igazából én erről a játékról tudtam a legkevesebbet, de a nosztalgia faktor szerintem erősen feltört mindenkiben, jó volt látni, hogy ennyire sokan szerettétek az animét/mangát is belőle. Kedden a Pokémon TCG került reflektorfénybe, egy Shining Fates mini tin displayből próbáltuk levadászni a Charizard VMAX-ot, végül persze ez nem sikerült, hiszen nagyon kis eséllyel tudjuk őt kibontani, de az esélyt szerintem megadtuk, és ez számít csak igazán. Az élmény faktor itt is erős volt, mentek a sztorik a Game Boyos Pokémonos időszakról, őrület! Szerda volt high rollerek terepe volt, a Modern Horzizons 2 draft display elég sok kincset tartogatott számunkra, 6 spotból 5 igen jól sikerült, estek szép számmal a fetchek. Csütörtökön voltunk a legtöbben, a Kristályláz breaken, itt igazán durva boosterünk nem volt, azonban korrekt mennyiségű isteni és foil lap is esett a dobozból.

Az egészet megfűszereztük vasárnap egy display (50 booster) Pöttyös Igazi Büszkeségekkel, hát gyerekek, ez valami fantasztikus élmény volt. Együtt szurkoltunk, nevettünk, a gyengébb boostereknél sírtunk és igen, NÉGY LEGENDÁS csomagból kettő is volt a displayben! ha idézhetek: "Beadta a Cseh Lacit, beadta a Cseh Lacit!" Zoli szerint jobb volt mint az olimpia!

Óriási köszönet mindenkinek, hogy itt voltatok estéről esétre, folytatás következik hamarosan.

Pacsi,
Dév