Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Boszorkánytánc

Ár:
400 Ft
300 Ft
Kedvezmény: 100 Ft
Várható szállítás: 2020. június 02.
Elérhetőség: Elfogyott!
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Beharangozó Csető Zsolt tollából: 

A Próféciák után ezúttal nem egy „szimmetrikus” Zénre számíthattok, hanem egy tematikus darabra, melyben – nevéhez híven – mindenféle boszorkányság lesz, árnymanókkal, átkokkal és különféle varázskotyvalékokkal. A hangulatra biztosan nem lehet majd panasz. Na de nézzük magukat a lapokat!

Tirranda

Ilyen olcsón permanens laplopást nem kaptunk még, ami borzasztóan kellemetlen tud lenni az ellenfél számára, pláne a hálóval megspékelve, hiszen így a lassú építkezés és a gyors lerohanás sem opció számára, amíg meg nem oldja Tirrandát. És bár véglegesen nem lesz a miénk a célpont, a lényeket felszúrva, az egyéb lapokat használat után zanszilánknak bedobva így is simán hasznosíthatjuk őket, ha pedig nincs semmi alternatíva, akkor ott van Tirranda képessége is, amivel Dobótőrré tudjuk alakítani őket. Emiatt Az alvilág ura mellé kötelező lesz, de alapvetően bármilyen pirossal játszó pakli használhatja majd, mint univerzális kártya.
 
Lady Lucitania

Még egy gonosz árnymanó, amely még inkább meghálálja, ha van kötelékünk – emiatt mostantól még inkább érdemes lesz figyelni az etnikumot. Az 1-ért életes háló nagyon jó kiindulási alap, képessége pedig az olcsó semlegesítésekkel és tokentermelésekkel teli metában óriásit tud szólni, folyamatosan pucolva az ellenfél asztalát, a miénket meg feltöltve, ami mondani sem kell, iszonyatosan zavaró, amikor körönként két lapra vagyunk korlátozva. Ami pedig kifejezetten hasznos, hogy az épületeket is kezeli, nem csak a lényeket.

Kifordított varázsdoboz

Végül, de cseppet sem utolsó sorban következzen szokás szerint a kiegészítő ritkája, ami ezúttal egy nagyon erős „ingyenes” tárgy, sokak régi kedvence, a Kifordított varázsdoboz. Ha van rá keretünk, akár minden körben használhatjuk, méghozzá a régivel ellentétben akár az ellenfél deckjéből is, ami nemcsak a lehetőségek tárházát bővíti, hanem egyben elég komoly információforrás is arra vonatkozóan, hogy mire számíthatunk a másik játékostól. Ha minden kötél szakad, akár saját maga feláldozásával is használhatjuk – egy manaköltség nélkül érkező laptól ez már így is több, mint remek. A Korlátozás és a Zarknod börtönében különösen szeretni fogja.

A pakli 10 kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.