Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Az istenek csarnoka

Ár:
400 Ft
300 Ft
Kedvezmény: 100 Ft
Várható szállítás: 2020. június 02.
Elérhetőség: Elfogyott!
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Beharangozó Csető Zsolt tollából:

A Zén elnevezése nem véletlen, hiszen – Bufát is beleszámítva – mind a tíz isten képviselteti magát benne, emiatt pedig minden idők talán legszimmetrikusabb minikiegészítőjére számíthattok, amiben az isteni bűbájok térnek vissza felújított formában.

Chara-din bűbája

A szimmetriát tovább növeli, hogy maguk a bűbájok is egyazon sémára épülnek mindannyian, ami persze részben magától értetődő volt az eredeti verziók után. Ami közös bennük: mindegyik 1-ért jön; anti-mágia képességük van, aminek az adott színből nem kell dobni; 1-ért olcsóbbítják a saját színükhöz tartozó lapokat (1 alá természetesen továbbra sem mehet a költség), illetve mindegyik kapott egy (S)-es képességet, melyeket akkor lehet aktiválni, ha csak az adott színből van nálunk lap a kézben, vagy ha nincs lap a kezünkben. A tizedik bűbáj (egyben a Zén ritka lapja), a Bufa bűbája persze picit eltér a többitől, de ez már régen is így volt – a színhez méltó módon ez lesz egyben a leguniverzálisabb is mind közül.

Bufa bűbája

Az egyes bűbájok mindegyike olyan képességet kapott, ami illeszkedik az adott isten jellegzetességeihez, ahogyan régen is. Egyes esetekben megmaradtak az eredeti verziók képességei, de akadnak olyan lapok is, amik változtak az első változathoz képest. Chara-din dobat, Dornodon sebez, Elenios drágít, Fairlight manát és csontot termel, Leah csontvázakat generál, Raia gyógyít és angyalt ad, Rhatt blokkol, Sheran jelzőket oszt, Tharr pedig húzat. A pontos szövegeket persze nem lőnénk le előre (kivéve a cikkben látható néhány lapot), maradjon egy kis meglepetés a bontogatásra is!

Leah bűbája

Fontos infó még a Zén kapcsán, hogy ezúttal is bonthattok majd belőle foilos lapot – ezúttal a Leah bűbájából készült ilyen verzió. Persze jókora szerencse kell majd ahhoz, hogy beessen egy, de az esély ott lesz mindenki számára. Elsőként szokás szerint a Beholder havi HKK versenyén, a július 20-i hagyományoson tudtok majd belőle vásárolni. Reméljük, hogy elnyerik majd tetszéseteket az új lapok.

A pakli 10 kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.

A kiegészítőben megjelent lapok listája.

Kiadó Beholder
Megjelenés dátuma 2019. július 20.