Áprilisi információk

Sziasztok!

Először is üdvözlünk mindenkit újra itt az oldal blogjának hasábjain! Régen volt már bejegyzés, vágjunk is bele, nézzük, hogy mivel várunk benneteket a következő időszakban!

[ Zansárkány promóció ]

A Zansárkány promóciós lapok elfogytak!

Az első, és talán legfontosabb infó, hogy a Zansárkány 2022-es promóció várhatóan májusban ki fog futni, 100 alatti darabot tudunk már csak kiosztani nektek. Továbbra is megszerezhető a kártya egy 20.000 forintos HKK laponkénti vásárlás mellé ajándékba! Többen kérdeztétek, hogy a foil elérhető lesz-e valamilyen formában újra, sajnos erre azt kell mondanom, hogy az A tigris éve promócióval ez kifutott, utánnyomás pedig nem várható a lapból.

[ Készletfrissítés ]

Rég nem látott ereklyékkel bővült az Alanori kincstár: több tucat ultraritka HKK lap került fel a webshopba, köztük igazi csemegékkel - mint például A halandóság átlépése régi verziója. Ezen kívül a mai nap folyamán nagyobb mennyiségű Roxat Céhei foil lapot is felrakunk a shopba, illetve több hiánycikk újra elérhető lett ismét. Nézzetek szét a megújult laponkénti kínálatunkban!

[ Áprilisi promóció ]

Ahogy azt tudjátok minden hónapban próbálunk valamilyen extra promóval jelentkezni, áprilisban visszatérnek a box breakek! Ahogy azt a Legendary Lootcast előző adásában már hallhattátok, áprilisban visszatérnek az élő adások, több izgalmas bontással is várunk majd benneteket különféle játékokból. A fókuszban főleg Magic, Pokémon és HKK lesznek, minden játékból próbálunk valami igazán finom ínyencséggel készülni (limitált, oop és prémium cuccokkal biztosan). A breakek az Alanor VIP zárt csoportban kerülnek megrendezésre, jelentkezni is itt tudtok majd rájuk.

A breaken kívül - ahogy azt korábban ígértük - szeretnénk megtartani az első Alanori online aukciót is, ahol igazi prémium ritkaságokkal várunk majd benneteket. Erre várhatóan a hónap második felében kerül sor, szintén a VIP csoportban.

Pacsi,
Zsolti & Dév