Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Áprilisi információk

Sziasztok!

Először is üdvözlünk mindenkit újra itt az oldal blogjának hasábjain! Régen volt már bejegyzés, vágjunk is bele, nézzük, hogy mivel várunk benneteket a következő időszakban!

[ Zansárkány promóció ]

A Zansárkány promóciós lapok elfogytak!

Az első, és talán legfontosabb infó, hogy a Zansárkány 2022-es promóció várhatóan májusban ki fog futni, 100 alatti darabot tudunk már csak kiosztani nektek. Továbbra is megszerezhető a kártya egy 20.000 forintos HKK laponkénti vásárlás mellé ajándékba! Többen kérdeztétek, hogy a foil elérhető lesz-e valamilyen formában újra, sajnos erre azt kell mondanom, hogy az A tigris éve promócióval ez kifutott, utánnyomás pedig nem várható a lapból.

[ Készletfrissítés ]

Rég nem látott ereklyékkel bővült az Alanori kincstár: több tucat ultraritka HKK lap került fel a webshopba, köztük igazi csemegékkel - mint például A halandóság átlépése régi verziója. Ezen kívül a mai nap folyamán nagyobb mennyiségű Roxat Céhei foil lapot is felrakunk a shopba, illetve több hiánycikk újra elérhető lett ismét. Nézzetek szét a megújult laponkénti kínálatunkban!

[ Áprilisi promóció ]

Ahogy azt tudjátok minden hónapban próbálunk valamilyen extra promóval jelentkezni, áprilisban visszatérnek a box breakek! Ahogy azt a Legendary Lootcast előző adásában már hallhattátok, áprilisban visszatérnek az élő adások, több izgalmas bontással is várunk majd benneteket különféle játékokból. A fókuszban főleg Magic, Pokémon és HKK lesznek, minden játékból próbálunk valami igazán finom ínyencséggel készülni (limitált, oop és prémium cuccokkal biztosan). A breakek az Alanor VIP zárt csoportban kerülnek megrendezésre, jelentkezni is itt tudtok majd rájuk.

A breaken kívül - ahogy azt korábban ígértük - szeretnénk megtartani az első Alanori online aukciót is, ahol igazi prémium ritkaságokkal várunk majd benneteket. Erre várhatóan a hónap második felében kerül sor, szintén a VIP csoportban.

Pacsi,
Zsolti & Dév