Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Alanori nyár - 4.hét

Az egyik legsikeresebb tavalyi eseménysorozat jött el újra - itt az Alanori nyár!

Az Alanori nyár esemény egész júliusban tart majd, minden héten más és más akció lesz az esemény fókuszában. Ahogy azt már megszokhattátok, ennek az eseménynek van egy fődíja, amit azok között sorsolok majd ki, akik legalább 20.000 forintért vásároltak a négy hét alatt, hogy egyben, vagy apránként az teljesen mindegy.

Az Alanori nyár fődíja idén nem más, mint egy 50.000 forint értékű vásárlási utalvány, amit az év végéig lehet majd felhasználni.

Az Alanori nyár utolsó hetében limitált ideig és limitált mennyiségben elérhető ismét a már megszokott prémium zsákbamacska (a héten még szerdán és pénteken lesz töltés). Ultra ritkák, promóciós lapok, foil és gyűjtői ritkaságok, dedikált lapok, Alappaklis kincsek és még sok minden más, ne maradj le róla! Minden macska garantáltan bontási ár felett tartalmaz (kizárólag legalább) ritka lapokat. A zsákbamacskára a törzsvásárlói bónusz nem érvényesíthető.

A legjobb akciók egész júliusban - ez az Alanori nyár!