Alanori Nyár 2022

Alanori Nyár 2022

Sziasztok!

A mai napon elstarolt a legnagyobb nyári eseménysorozatunk, az Alanori Nyár 2022! Ötödik alkalommal rendezzük meg az eventet, minden évben igyekszünk picit megújulni, és nincs ez most sem másképp. Garantált ajándékok, jéghideg árak, nézzük, hogy mi vár rátok ebben a hónapban!

 Az Alanori Nyár 2022 egy négy héten át tartó eseménysorozat, ahol minden héten más és más termékek kerülnek majd reflektorfénybe, az aktuális heti akciókat minden héten hétfőn 14:00-kor aktiváljuk majd, és az Események menüpontban találjátok meg őket:

Az exkluzív árak mellett exkluzív ajándékcsomagokkal is készülünk nektek, négy heti vásárlásotokkal az alábbi ajándékokat tudjátok megszerezni (a négy hét összesített vásárlása alapján):

  • 30.000 forint feletti összesített vásárlással 5.000 forint értékű
  • 50.000 forint feletti összesített vásárlással 10.000 forint értékű
  • 100.000 forint feletti összesített vásárlással 25.000 forint értékű

ajándékcsomagot küldünk minden kedves vásárlónknak, az általatok kért játékunkból. HKK-soknak retro kincsek, foilos UR lapok, oop boosterek, Hőskorszak ritkák, Pokémonosoknak tinek, Trainerek, Rainbow Rare-k, fóliák, limitált szériás deckboxok és még sok minden más vár benneteket! A promócióban minden termékünk részt vesz, akciósak és nem akciósak egyaránt! Állandó akciók mellett sok érdekességgel is várunk majd benneteket, érdemes követni az oldalt és az Alanor VIP-et is a részletekért.

Az ajándékok az Alanori nyár 2022 lezárásával, augusztusban kerülnek mindenkinek átadásra, ingyenes házhozszállítással!

Felkerültek a shopba a Pokémon TCG x GO termékek, ezeket itt találjátok.

Minden raktáron, akár egy napos házhozszállítással is, vagy rendeld meg délelőtt, vedd át délután Budapesten!

Minden akció csak a következő hét hétfőig, vagy a készlet erejéig tart!

A legjobb akciók egész júliusban - ez az Alanori nyár! 

(Az akcióba a 2022. július 4. és 31. között leadott vásárlások számítanak bele. A vásárlás összegébe nem számít bele az esetleges házhozszállítási és utánvét költség. Az ajándékcsomagokat augusztus elején kézbesítjük.)