Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Alanori nyár 2021 - zsákold be az exkluzív promólapot!

Sziasztok!

Ahogy azt az Alanor VIP csoportban már olvashattátok javában zajlik az Alanori nyár 2021, ahol egy igazán különleges ajándék megszerzésére van lehetőségetek. Amikor egy évvel ezelőtt a kiadó leszerződött a belga Cartamundival, néhány lapból kértek mintát, próbaverziót, így készült el az Alanor ultra ritka lap próbanyomott változata. A tavalyi Alfa boxban néhány darab megszerzésére volt lehetőség összesen, az Alanori nyár 2021-es promócióban ismét elérhetővé vált a lap, nagyon limitált darabszámban, utánnyomás egyáltalán nem várható.

Vásárolj legalább 30.000 forint értékben, és a rendelésed mellé ajándékba jár egy darab ebből a nem mindennapi kártyából! Fontos, hogy csak laponkénti vásárlás mellé jár az Alanor (CM), illetve egyes különleges promóciók mellé, erről az Alanor VIP zárt Facebook csoportban tudsz tájékozódni. Ha nem vagy tag itt tudsz csatlakozni - a tegnapi napon elértük az 500 fős létszámot!

Ha bármilyen kérdésetek van a promóval kapcsolatban keressetek bátran!

Pacsi,
Dév