Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Alanori nyár - 2. hét

Az egyik legsikeresebb tavalyi eseménysorozat jött el újra - itt van az Alanori nyár!

Az Alanori nyár esemény egész júliusban tart majd, minden héten más és más akció lesz az esemény fókuszában. Ahogy azt már megszokhattátok, ennek az eseménynek van egy fődíja, amit azok között sorsolok majd ki, akik legalább 20.000 forintért vásároltak a négy hét alatt, hogy egyben, vagy apránként az teljesen mindegy.

Az Alanori nyár fődíja idén nem más, mint egy 50.000 forint értékű vásárlási utalvány, amit az év végéig lehet majd felhasználni.

Az Alanori nyár második hetében az Élőholt Invázió ritka lapjait FÉLÁRON vásárolhatjátok meg. Jelenleg minden van készleteten, de a várható nagy érdeklődés miatt csütörtökön 10 displayt még kibontok, hogy biztosan mindenkihez eljusson az amit szeretne - garantáltan a legjobb áron!

A holnapi nap folyamán frissítésre kerül a készlet, nagyjából 6-800 ritka kerül mappázásra, több hiánycikk lesz újra elérhető így.

A legjobb akciók egész júliusban - ez az Alanori nyár!