Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítése és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

5 éves az Alanor Webshop

Alanor Webshop - 2022. 11. 21. 09:00:00

Nagy nap ez a mai - számunkra legalábbis mindenképpen, éppen 5 évvel ezelőtt nyitotta meg ugyanis virtuális kapuit az Alanor Webshop. Azóta rengeteg víz lefolyt már a Dunán, hol könnyebb, hol nehezebb időszakok váltogatták egymást, egyvalami azonban állandó volt, ez pedig nem más, mint a Ti támogatásotok, ami nélkül most nem írhatnánk ezeket a sorokat.

Ami szintén állandó, az a változás, amiből mi is igyekszünk kivenni a részünket: a webshop kapcsán például rögtön két ilyet is felfedezhettek. Az egyik az új dizájn, ami inkább egyfajta ráncfelvarrás, hiszen igyekeztünk megtartani az eddigi letisztultságot - reméljük, legalább akkora örömmel fogjátok böngészni, mint az előző verziót (tudjuk, elsőre mindig szokatlan, de bízunk benne, hogy megszokjátok és megkedvelitek).

A másik dolog pedig az, amiről az elmúlt egy hétben már többször is írtunk nektek, vagyis a laponkénti HKK részleg elhagyása. A piac ilyen téren nagyon sokat változott az indulás óta, és úgy éreztünk, ideje nekünk is váltani, hogy az így felszabaduló erőforrásokat más dolgok felé irányíthassuk. A HKK természetesen nem tűnik el a webshopból: a bontatlan termékek továbbra is megmaradnak, mint ahogy a különféle sorok és szettek is. Sőt, érkezik egy vadonatúj termékünk is, a Legendary Loot Zsákbamacska, amiről itt olvashattok bővebben.

Amire még számíthattok, azok az ehhez hasonló szöveges bejegyzések, melyekből jóval több lesz, mint eddig, aktualitásokkal, informatív dolgokkal és minden egyébbel. Az Alanor VIP csoport is tovább robog majd természetesen mindeközben!

Végezetül szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki az elmúlt öt évben akár egyszer is vásárolt nálunk, vagy bármilyen egyéb módon támogatott bennünket. Reméljük, sok szép esztendő vár még ránk így közösen. És hogy ne csak üres szavak legyenek mindezek: egész héten kedvezményekkel várunk benneteket! Figyeljétek a főoldalon található "Akciós termékek" szekciót, ahol hétfőtől péntekig egy folyamatosan bővülő kínálatból válogathattok majd, minden nap új termékekkel!